23948sdkhjf

En liten men viktigt order

Promech Lab Holding AB har i internationell konkurens tagit hem en order i Kina – en marknad företaget har jobbat stenhårt för att komma in på.
Kinesiska Hutchison MediPharma Limited har beställt utrustning som används för att på ett mycket kontrollerat sätt skapa inflammatoriska celler i andningsvägar och lungor.

En produkt/utrustning som Promech Lab Holding har utvecklat.

Uppdrag av AstraZeneca AB
I 2001 fick Promech Lab Holding AB i uppdrag att utveckla ett ”Mainstream Cigarette Smoke Exposure System" 2001 för AstraZenecas satsning på en ny medicin för KOL.

Det blev till produkten SIU24.

Stort intresse internationellt
Då KOL orsakar många dödsfall i världen har intresset för denna forskning ökat, framför allt internationellt.

Promech Lab Holding är ensamma om att kunna detektera partiklar i luft utan problem med kontaminering av detektorn. (Pat.Pend) och
produkten används sedan 2006 i Canada och i USA sedan mars 2009.

- Det är både kommersiella företag och universitet som är intresserade. Tyvärr blev marknaden mycket negativt påverkad av den finansiella krisen 2009 säger Jürgen Persson CEO i Promech Lab Holding AB.

Bearbeta nya kunder i Asien
Företaget har jobbat stenhårt för att komma in på den Asiatiska marknaden den senaste tiden och är mycket nöjda med nya ordern från Kina.

- Vi har redan börjat bearbeta nya intresserade kunder därifrån och ser med tillförsikt att börja jobba mot en stark tillväxt ekonomi, säger Jürgen Persson.

Han fortsätter: ”För oss småföretagare är det enormt viktigt att inte begränsa oss utan att se alla länder som potentiella marknader. ”
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078