23948sdkhjf

Inspirationskälla till produktutveckling

Scalae AB har skapat en konkret samlingspunkt för allt inom produktutveckling.
Scalae AB lanserar www.produktutveckling.nu - en samlingsplats för allt inom produktutveckling.

- Vi i Sverige är mycket duktiga på produktutveckling, och detta är en kunskap vi anser måste förvaltas och utnyttjas bättre. De flesta länder har kommit ifatt oss via produktion - det gamla sättet till framgång. Idag är det utveckling och produktutveckling som ger framgång och är basen för samhällets fram- och fortlevnad, säger Peter Arndt, marknadschef och grundare till Scalae AB i ett pressmeddelande.

Driver utvecklingen framåt
Enligt Scalae behövs en konkret samlingspunkt som är lätt att komma ihåg, och som driver utvecklingen framåt, för att lyfta ämnet fram.

Företaget hoppas nu att de genom starten av websidan driver processen framåt och skapar förutsättningar för bättre produktutveckling.

”Det finns, vad vi vet idag, ingen samlingsplats för produktutveckling. Det finns enskilda och specifika websidor, men ingen samlingsplats som täcker ämnet som helhet och hela kedjan av kompetenser, vilket vi anser är huvudpunkten i framtidens produktutveckling. Den gemensamma kunskapen och förståelsen för olika discipliner är en av nycklarna till marknadsanpassade
slutprodukter, säger Peter Arndt.

Han fortsätter: ”Med andra ord lanserar vi webbplatsen för att öka förståelsen, sprida budskap och skapa debatt i ett samhällsviktigt ämne som inte bara skapar arbetstillfälle utan också konkurrensfördelar gentemot lågkostnadsländer.”

En del av affärsutvecklingen
Hemsidan är en naturlig del i Scalaes affärsutveckling, och i början kommer företaget att ha en person som driver det hela med hjälp av gästskribenter mm.

- Vi ser dock i framtiden fler anställda i detta affärssegment, då framtidens produktutveckling till stor del handlar om pedagogik och kunskapsöverföring, inte minst genom att bryta mönster och ifrågasätta det existerande,” avslutar Peter Arndt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094