23948sdkhjf

Order på egenutvecklad produkt

För Nässjöföretaget Industrilås öppnas nu en helt ny marknad, företaget har fått en order på "spanjolettsystem" till bl.a. Samsung och LG.
Tack vare Industrilås distributör, DoaTec, på plats i Sydkorea har Industrilås lyckats komma in med produkter på marknader som hittills varit helt okända för dem.

Industrilås har nu startat ytterligare projekt med andra stora aktörer i telekomindustrin.

- Det var lite klurigt i början med de kulturella skillnaderna, men nu har vi brutit genom vallen, säger Joakim Larsson, från Nässjöföretaget Industrilås i ett pressmeddelande.

Han fortsätter ”Vi är verkligen stolta och glada över denna order! Vår distributör har varit helt avgörande i detta fall, eftersom de borgat för vår kvalité på ett helt annat sätt än vad vi kunnat förmedla själva - och så kan de både kulturen och språket, förstås.

Låsmekanismer till mobilradiostationer
Låsmekanismerna från Nässjö kommer att användas i de toppmoderna mobilradiostationer som använder sig av den nya standarden 4G (LTE, eller "Long Term Evolution") som nu installeras.

Sydkorea är världens mest bredbandstäta land där i princip varje hushåll är uppkopplat mot internet, eller redan har möjlighet att göra det. Det är de stationer som leder ut fiberkablar till telefonväxlar och sydkoreanska hushållen som kommer att förses med de svensktillverkade låsmekanismerna.

Mycket information
"Det krävs oerhört mycket information för att alla detaljer skall bli rätt", säger Sandra Heynemann, ansvarig för kontakterna med återförsäljarna. "-Vi mailar och talas vid flera gånger varje dag, trots att kontrakten är skrivna sedan länge.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078