23948sdkhjf

Miljonorder till Railcare Entreprenad

En maskinorder tillsammans med Disab är bara ett exempel, Railcare Entreprenad har kammat hem högvinsterna i ett flertal viktiga affärer under den senaste veckan.
Det totala ordervärdet uppgår till närmare 25 Mkr.

Kabelhantering
Den ena affären avser kabelhantering inför spår- och växelbytet på sträckan KrampenFrövi.

Beställare är Infranord AB och ordervärdet uppgår till minst 12 Mkr. Projektet startar under vecka 25 och pågår enligt plan till och med vecka 38.

Trumrenovering
Trafikverket har gjort beställningar avseende trumrenoveringar i västra Sverige till ett ordervärde av 5 Mkr. Projektet kommer att starta i slutet av maj.

Dessutom har Skanska lagt en beställning på ett tiotal trumrenoveringar i Mellansel som ska utföras under maj-juni till ett ordervärde av 2 Mkr.

Maskinorder tillsammans med Disab
Tillsammans med DISAB Vacuum Technology har företaget fått en order på en Railvac partnerpac-maskin, som ska levereras till Ryssland och Remputmash Kaluga.

I affären ingår även tjänster för teknikanpassning av maskinen på den ryska marknaden.

Affärens värde uppgår till 5 Mkr och ses som en viktig fortsättning till den ryska järnvägsmarknaden, då maskinen ska ställas ut på Kaluga-mässan under hösten 2010.

- Järnvägsbranschen idag, är betydligt stabilare än för tjugo år sedan och aldrig förr har vi haft sådan stark framtidstro som nu. Äntligen börjar långsiktiga marknads- och försäljningsinsatser ge resultat och belöning för mödan, säger Ulf Marklund, affärsområdeschef Entreprenad i ett pressmeddelande.

Han fortsätter: " Ett nämnvärt exempel är marknaden i Ryssland, där vi under början av 2000-talet levererade sex maskiner och nu, ett antal år senare, så finns det en stor efterfrågan och behov om fler maskiner till de olika regionerna."
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078