23948sdkhjf

ABB i unikt samarbete på Antikmässan

När antikmässan går av stapeln den 18-21 februari är ABBs robotar med. De har tillsammans med Rekostylisterna och Stockholmsmässan den största inspirationsutställningen som någonsin gjorts på Antikmässan.
ABB och Rekostylisterna bjuder Antikmässans besökare på ”Robot rendezvous” – en lekfull tolkning på mässans tema, ”Kärleksfulla föreningar”.

En fiktiv kärlekshistoria skapas mellan framtiden och dåtiden med hjälp av högteknologiska industrirobotar som ömt uppvaktar och beskyddar anrika antikviteter.

Utställningen
Utställningen berör aktuella frågor som hållbarhet och miljömedvetenhet men visar även på vikten av att våga tänka nytt.

Robotarna finns utplacerade i mässlokalen likt futuristiska skulpturer och samspelar, på ett dansant sätt, med utvalda antikviteter från olika epoker. Industrirobotarna, som representerar det nya, interagerar smidigt och säkert med det gamla och visar prov på robotarnas exceptionella tillförlitlighet.

Viktigt med innovation
”Innovation och kreativitet är viktigt för oss på ABB”, säger Mikael Svensson, försäljningschef på
ABB-enheten Robotics i ett pressmeddelande och fortsätter:

”Varje dag identifierar vi nya och spännande användningsområden för robotar - allt från bakning och biltvättning till gatustensläggning och mjölkning av kor - och här kan vi på ett annorlunda sätt påvisa robotarnas exceptionella tillförlitlighet och precision.”

Största inspirationsutställningen
Utställningen som ABB har i samarbete med Rekostylisterna och Stockholmsmässan är 200 kvm stor och den största inspirationsutställningen som någonsin gjorts på Antikmässan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094