23948sdkhjf

Holländsk offshoreindustri intresserade av svensk kompetens

Trots den innevarande lågkonjunkturen fortsätter investeringarna inom holländsk offshoreindustri (olja och gas). Underleverantörer bjuds nu in till ett heldagsseminarium med möjlighet att träffa inköpare från holländsk offshoreindustri.
Flera projekt har en mycket lång planeringshorisont, samtidigt som man räknar med att oljepriset kommer att stabilisera sig på en högre nivå än idag.

Detta gör att holländska bolag inom offshoreindustri har ett behov av och ett intresse för de resurser och den kompetens som finns i Sverige, skriver Exportrådet i deras inbjudan.

Holländsk offshoreindustri
Holländska offshoreleverantörer omsätter cirka € 5 miljarder om året och är stora exportörer till oljeindustrin i bl. a. Skottland, Norge, USA och Mellanöstern. Svensk metallindustri är redan betydande och framgångsrika leverantörer till den norska offshoreindustrin och de ser stora möjligheter för svenska underleverantörer även på den holländska marknaden.

Heldagsseminarium
Exportrådet bjuder i samarbete med den holländska branschorganisationen IRO in svenska underleverantörer till ett heldagsseminarium med möjlighet att träffa inköpare från holländsk offshoreindustri.

Under eftermiddagen har företagen möjlighet för att genomföra upp till 5 halvtimmes långa säljmöten med holländska offshoreföretag.

Plats
Seminariet äger rum den 25 mars 2010 på Holland Gateway World Trade Center, Amsterdam Schiphol Airport, Schiphol Boulevard 167. Seminariet är på engelska.

Kontakta Daniel Bergström, daniel.bergstrom@swedishtrade.se för ytterligare information

Se inbjudan här
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078