23948sdkhjf

Läckeby Water flyttar tillverkningen

Miljöteknikföretaget Läckeby Water har skaffat nya produktionslokaler i Kalmar och flyttar hem all sin tillverkning av reningsanläggningar för biogas.
Läckeby Water har tidigare hyrt lokaler och tillverkat sina reningsanläggningar för biogas på plats hos kunder i Sverige och Europa. I de nya lokalerna i Bombardiers gamla tågfabrik i Kalmar kommer nu all produktion och testning av anläggningarna att ske innan de levereras till kunderna.

Läckeby Water hyr 2 500 kvadratmeter, motsvarande en tredjedel, av den gamla tågfabriken i Kalmar. Där kommer man också att tillverka komponenter till utbyggnaden av det avloppsreningsverk i Peking som Puracdivisionen inom Läckeby Water fick order på i höstas till ett värde av 112 miljoner kronor.

- Efterfrågan på alla våra produkter ökar. 2009 var vårt bästa år någonsin. Vår division gick in i 2010 med den högsta orderstocken någonsin, säger Hans Frost, chef för divisionen Läckeby Products som har hand om en stor del av tillverkningen inom Läckeby Waterkoncernen.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063