23948sdkhjf

Vancouverorder till Mjölby Vattenskärning

Mjölby Vattenskärning Ab fick på trettondagsafton en annorlunda order – femton hästsiluetter i plåt till OS i Vancouver.
Det är inte första gången att Mjölby Vattenskärning har fått en annorlunda order, företaget har bland annat levererat rekvisita och dekor till en eurovisionsschlagerfinal, men ändå var det en överraskning för företaget.

- Jag trodde att de drev med mig först, när jag fick ordern klockan kvart i sex på trettondagsafton. Vi har kört hela helgen och hästarna ska vara i Stockholm senast fredag, säger Christer Magnusson.

Hästarna kommer att installeras på tre olika platser under OS, men företaget har inte fått veta var. Som modell till hästarna har företaget användt den nordamerikanska mustangen.

Blickar framåt

Christer Magnusson har haft en svår höst, hans son Pär Magnusson som hade en stor del i arbetet på företaget omkom i en trafikolycka i september. Men Christer har inte velat ge upp företaget trots att de har varit hårt, också ekonomiskt.

Christer Magnusson har redan tänkt på hur företaget kan fungera i framtiden, han kunde tänka sig en partner eller att sälja ut delar av företaget.

Källa: Östgöta Correspondenten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062