23948sdkhjf

Metal Supply önskar God Jul och Ett Gott Nytt År

Vi blickar tillbaka på 2009, ett händelserikt år för oss på Metal-Supply.
Vi har alla upplevt 2009 som ett utmanande år. Vår tillväxt har varit hög, tack vare många intresserade läsare och medlemsföretag som insett möjligheterna att på ett snabbt och enkelt sätt nå ut till beslutsfattarna inom Svensk industri, icke att förglömma Dansk Industri och nu på slutet av året – även internationellt! Det är få forum som når ut till en så stor andel av industrin, dagligen till över 50.000 nyckelpersoner inom den danska och den svenska industrin.

Trots en svår tid för mediebranschen i allmänhet upplevde webb baserande nyhetsbrev - inklusive vi själva - fortsatt tillväxt under 2009. Vi har på allvar blivit en daglig nyhetsaktör i Sverige och tillväxten under 2010 lär fortsätta i samma rasande takt.

Den svenska organisationen bestående av Tony, Pär, Catrin och Pamela har verkligen fått fäste på den svenska marknaden. Nyhetsbrevet når nu ut till över 12.500 nyckelpersoner i Sverige.

Kunder med stor kämparvilja
Vi står i daglig dialog med många företag. I år har vi genomfört ca.4.000 kundbesök och har därmed fingret på pulsen hos Svenskt & Danskt näringsliv. Många av våra kunder har haft en tuff tid i år - men vissa kunder har gått 100 % på defensiven, vi har sett många som har minskat antalet anställda - men har valt att gå på offensiven för nya möjligheter både vad gäller produkter, kunder och marknader. Det är oerhört inspirerande att vara i dialog med dessa kunder och vi är säkra på att dessa företag på lång sikt kommer att stå väl rustade när vi tagit oss igenom krisen.

Vi ser fram emot 2010 - där vi också kommer att fortsätta att vara aggressiva och leta efter nya möjligheter.

Ett av de senaste tillskotten är metal-supply.com där Christin nu skriver ett dagligt nyhetsbrev. Det är verkligen spännande att följa utvecklingen av denna portal. Vi har redan efter en vecka, drygt 1700 mottagare - och den utvecklingen kommer gå i rasande takt under 2010.

Metal Supply vill tacka våra läsare och kunder för gott samarbete under 2009 och önskar alla en riktigt God Jul och inte minst ett Gott Nytt År med massor av nya möjligheter.

God Jul och Gott Nytt År!

Nyhetsbrevet utkommer igen fredagen den 8 januari 2010.

Hanne Marie, Lone, Maria B., Lars, Bjørn, Jytte, Mona, Maria B.B., Rasmus, Henrik E., Anne, Kamilla, Pamela, Catrin, Christin, Pär, Tony, Vagn, Jette, Frank, Jesper, Henrik W. och Morten

Källa: Metal-Supply

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062