23948sdkhjf

Fullt ansvar hela vägen

AP&Ts koncept En Ansvarig Partner™ gjorde att företaget fick sitt stora genombrott i Polen.
När industrikoncernen ABB skulle starta en ny produktionsanläggning för tillverkning av elmotorer för industriellt bruk i Polen, hade man behov av en produktionslösning för att tillverka motorernas rotor och stator av plåt. Genom ett helhetsåtagande enligt konceptet En Ansvarig Partner™ antog AP&T utmaningen och fick därmed sitt stora genombrott i Polen.

Konceptet En Ansvarig Partner™ var något som lockade ABB. Det innebär att man som beställare har en och samma motpart som tar fullt ansvar för hela produktionslösningen från under hela projektfasen från idéstadiet tills produktionen är i full gång.

– Självklart är det en stor fördel med en partner som levererar en startklar fungerande helhet och tar ansvar för den hela vägen, istället för att vi själva ansvarar för att integrera olika system med varandra, säger Hans Söderback, fabrikschef på ABB.

Just driftsäkerheten var ett viktigt skäl till varför AP&T fick uppdraget i hård konkurrens med flera andra aktörer.

– Vi vet att AP&T bygger sina produktionslösningar av standardiserade och pålitliga moduler som borgar för så få driftstopp som möjligt. Och om vi behöver deras hjälp är den aldrig långt borta, säger Hans Söderback.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.171