23948sdkhjf

ABB:s enhet Machines har vunnit en ny order

Ordern innebär att Machines ska leverera 360 tågmotorer till tågtillverkaren Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) S.A., Spanien,
Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) S.A., Spanien har fått i uppdrag att leverera 30 tunnelbanetåg till Kadikoy - Kartal-linjen i Istanbul, Turkiet.

"Ordern, som är den första till CAF, vanns tack vare ett konkurrenskraftigt erbjudande och ett stort intresse för vårt modulära koncept, vilket möjliggör kort ledtid, kundanpassad design och enkelt underhåll", säger Lars Fredrikson säljare av traktionsmotorer på Machines.

Leveranserna kommer att starta under hösten 2010. Det är den tredje ordern som tagits hem med den egendesignade modulära traktionsmotorn på tre månader och ordervärdet är nu uppe i totalt över 200 miljoner kronor. Ordern är ett viktigt steg i arbetet med att positionera ABB som den största oberoende leverantören av tågmotorer.

ABB ( www.abb.com ) är ledande inom kraft- och automationsteknik. Våra lösningar förbättrar prestanda och minimerar miljöpåverkan för energiföretag och industrier. ABB-koncernens bolag verkar i omkring 100 länder och har ungefär 120 000 medarbetare.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.737