23948sdkhjf

Scalae Gasellspringer in i Högkonjunkturen

Scalae har lyckats för andra året i rad med det som mindre än 1% av alla aktiebolag klarar. Scalae är återigen ett Gasellföretag.
Scalae har växt målmedvetet och organiskt sedan starten av 2005, dels genom en egen stark entreprenörsanda och ett starkt kundfokus, och dels genom att kunderna insett hur goda resultat Scalaes marknadsinriktade produktutvecklingsprocess ger.

- Genom vårt brinnande engagemang, erkända flexibilitet och insiktsfulla lyhördhet inför kundernas situation har vi uppnått vår position som marknadsledande i Södra Sverige inom vårt spetskompetensområde: ”inhouse produktutveckling”, säger grundaren Anders Cederberg.

Scalae är ett produktutvecklingsföretag som via ett flexibelt och egenutvecklat tjänsteutbud erbjuder företag allt från idéer, design och konceptutveckling till produktion och färdiga produkter.

- Då mindre än 1 % av alla aktiebolag blir utnämnda till gaseller är denna utmärkelse naturligtvis positiv och betydande för oss. Det visar att våra metoder är välfungerande och lyckosamma, samt att vi har tagit de rätta strategiska besluten för att nå dit vi är i dag, säger grundaren Peter Arndt.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078