23948sdkhjf

Scalae växlar upp inför kommande högkonjunktur

Framgången har bidragit till en kraftig organisk tillväxt vilket gör att Scalae nyanställer, utökar sin lokalyta än en gång samt gör förändringar i ledningen för att anta nya utmaningar inför den kommande högkonjunkturen.
Mellan november 2008 och oktober 2009 ökade Scalae sin omsättning 46 %, detta i en tid då alla talade om lågkonjunktur och nerdragningar.

Vi har gått in i ett nytt skeende i Scalaes historia, och behöver därmed fler kompetenser in i organisationen. Roland Görtz, ny styrelseordförande, är en sällsynt utmärkt förstärkning till styrelsen med sin utbildning, kunskap och erfarenhet. Roland kan teknik och har både verkat inom universitetsvärlden och framgångsrikt byggt upp företag med en innovativ entreprenörsanda. Denna unika kombination kommer tillföra Scalae ytterligare engagemang och kompetens, dels inom de kunskapsområden som vi erbjuder och samtidigt i företagandets alla utmaningar, säger Peter Arndt, marknadschef på Scalae AB.

Roland Görtz är professorn som blev en entusiastisk, engagerad och målinriktad företagare i Heatex, efter mer än 15 år inom universitetsvärlden som student, forskare och lektor. Tiden mellan universitetet och Heatex var Roland Görtz en drivande utvecklingschef på Gambro i över 10 år. Och med Scalaes fokus, och ökande kundtillströmning inom medicinteknik, ger rekryteringen av Roland
Görtz ytterligare kvalitativ kompetens till Scalae inom detta område.

Dels kommer jag tillföra mina teknik- och företagsdrivande kunskaper, och dels kommer jag kunna ha ett nödvändigt utomstående perspektiv. Det senare är mer eller mindre en nödvändighet i dagens företagande, då det är lätt att bli bl a fartblind och
tunnelseende som operativ. Att sedan Scalae har ett smittande engagemang, genuina kunskaper och en lysande framtid gjorde mitt val enkelt, säger Roland Görtz.

För mer info:
Peter Arndt, Marknadschef, peter.arndt@scalae.se 0708-627020

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.12