23948sdkhjf

Mastec Components AB har fått ny VD

Håkan Wedberg har sagts upp som verkställande direktör för Mastec Components AB. Till ny VD har Thomas Nilsson utsetts och han kommer att upprätthålla denna position tills en permanents lösning har hittats. Thomas Nilsson är idag teknisk chef och vice VD för Mastec koncernen.
Håkan Wedberg har under sina 2,5 år som VD slagit ihop de två bolagen Mastec Precision AB och Mastec Components AB och byggt upp en stark försäljningsorganisation, men vi har nu kommit till ett läge där vi tror att en ny ledarstil behövs med mer fokusering på effektivitetshöjande åtgärder inom produktion.

Vår fokus är nu att göra Mastec Components AB till ett ännu mera konkurrenskraftigt företag. Vi bedömer att denna förändring kommer att stärka företagets kvalitet och leveransförmåga.

Vi tackar Håkan för hans insatser och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär.

I samband med detta tillsätter vi nya platschefer på respektive produktionsenhet. Ulf Wilhelmsson blir ny platschef i Ulricehamn och Daniel Segerqvist blir ny platschef i Dalstorp. Både Ulf och Daniel har många års erfarenhet från sina respektive enheter.

Källa: Pressmeddelande

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078