23948sdkhjf

Våga vidga vyerna

Underleverantörerna är kunskapsleverantörer och de skall inte vara rädda för att vidga vyerna när det går dåligt inom fordonsindustrin.
I år på mässan kommer det nya företag som söker underleverantörer med ledig kapacitet. Det är bland annat företag från möbelindustrin, flygindustrin och vitvarubranschen som går på jakt efter nya underleverantörer. De är alla ute efter duktiga underleverantörer som är beredda att vidga vyerna och vågar satsa på nya produktområden.

– Svenska underleverantörer håller hög klass och det ska bli väldigt intressant att knyta nya kontakter under mässan. Flygindustrin har tuffa krav, andra material och andra regelverk än till exempel fordonsindustrin, men jag tror att det lockar en del, säger Anders Wikman, projekt ledare inköp på Volvo Aero.

Även Ulf Rosten som är vd för Itab hoppas att de skall kunna väcka intresse.

– Hos oss finns möjlighet till utveckling. Vi har visserligen mycket egen produktion, men vi måste ha hjälp med speciallösningar och specifika produkter om till exempel plast och plexiglas eller pulverlack till metall. Nya material är alltid intressanta, och det är inget vi kan utveckla själva.

Källa: Elmia Subcontractor

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078