23948sdkhjf

Ny 5 axlad FMS-anläggning

Jan Bach Maskinfabrik är på jakt efter svenska samarbetspartners och presenterar i år en ny 5 axlad FMS anläggning på Elmia Subcontractor.
Jan Bach Maskinfabrik är specialiserat på högkvalitativa produkter och är en totalleverantör inom CNC fräsning och CNC svarning, produktutveckling, ytbehandling och mekanisk montering. Stor vikt läggs på att kunna erbjuda sina kunder flexibla totallösningar från utveckling av nya produkter till fräsning och svarvning, ytbehandlingar och montage.

Den största nyhet hos Jan Bach Maskinfabrik i år är en ny 5 axlad FMS-anläggning som kan levera än mer högkvalitativa produkter i större volymer med snabba leveranser. Den nya maskin har 16 paletter og 288 verktyg och ger stora möjligheter för massproduktion till konkurrenskraftiga priser, eftersom den kan producera obemannad.
Jan Bach Maskinfabrik vil nu introducera denna nya maskin för eventuella svenska samarbetspartners .

Jan Bach Maskinfabrik har många nöjda kunder runt om i Skandinavien inom en stor variation av branscher så som Tele – och satellitkommunikation, Med-Tech och läkemedelsbranschen, försvaret och varvsindustrien.

Jan Bach Maskinfabrik ser fram emot at hälsa på båda nya och befintliga kunder på årets Elmia Subcontractor i monter D04:20.

Källa: Jan Bach Maskinfabrik

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.391