23948sdkhjf

Intressanta namn på seminarielistan

Hos InköpsCaféet på Elmia Subcontractor finns det flera intressanta namn med på listan.
Ingrid Larsby Arvered är ett av flera mycket intressanta namn på seminarielistan hos InköpsCaféet på mässan. Och hon kommer för att hon har något att säga.

– Det är en välkänd mässa vilket gör den till ett bra forum för att nå ut med sina hjärtefrågor. Jag kommer bland annat att prata om hur man jobbar med inköpsorganisationen och leder den.
Ingrid Larsby Arvered är bara drygt trettio, men redan global inköpschef för verkstadskoncernen Sandvik. Hon tror att anledningen till att hon blivit utsedd till framtidens kvinnliga ledare av tidningen Shortcut och chefsorganisationen Ledarna beror på att hon är unik.

– Det finns inte så många kvinnor inom industrin, speciellt inte på högre positioner. För mig har utmärkelsen betytt att jag får komma ut och prata om mina frågor och jag har märkt att folk lyssnar på mig på ett annat sätt nu.

Några av de andra namnen att se fram emot på InköpsCaféet är Martin Larsson, inköpsdirektör på Saab Automobil och Krister Jakobsson, inköpsdirektör på Husqvarna AB.

Läs hela pressmeddelandet här .

Källa: Pressmeddelande från Elmia Subcontractor

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079