23948sdkhjf

Epsilon tecknar nya ramavtal

Epsilon tecknar nya ramavtal med offshoreindustrin
Epsilon har nyligen tecknat ramavtal med två ledande aktörer inom offshoreindustrin. Det är GVA, som bland annat utvecklar flytande oljeplattformar, och LEIRVIK Emtunga, som utvecklar moduluppbyggda bostadsenheter till oljeplattformar. Uppdragen omfattar bland annat tekniska konsulttjänster i konstruktions- och beräkningsuppdrag inom produktutveckling.

– Epsilon har mångårig erfarenhet av vår bransch och klarar dessutom att leverera inom flera olika discipliner. Vi ser fram emot ett fortsatt fruktsamt samarbete, säger Lars Granli, inköpschef på GVA och Anders Patriksson, inköpschef på LEIRVIK Emtunga LQ AB, i en gemensam kommentar.

Aktiviteten inom offshorebranschen håller på att ta ordentlig fart igen, efter en tid av relativ stiltje till följd av lågkonjunktur och finanskris. Allt pekar på att behoven framöver kommer att vara stora, och flera projekt ligger för närvarande i startgroparna.

– Vår ambition är att vara en stark partner till ledande aktörer inom offshoreindustrin. Genom de nya avtalen stärker vi vårt samarbete med de aktuella kunderna, samtidigt som vi på sikt blir mer attraktiva som samarbetspartners även för andra aktörer i branschen, säger Thommy Nilsson, kundansvarig på Epsilon.

Källa: Pressmeddelande från Epsilon

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078