23948sdkhjf

Plats till nya utställare.

På grund av konjunkturen har många företag valt att inte ställa ut på Elmia Subcontractor i år – det ger plats till nya utställare.
Mässprogrammet ser ut som tidigare, men i år finns det flera nya utställare med. I år har en del trogna utställare valt bort Elmia Subcontractor, istället satsar de på annan försäljnings- och marknadsföringsaktivitet.

Hyss i Huskvarna har valt att satsa på Elmia Subcontractor i år. De anser att mässan är ett av de viktigaste verktygen till att skapa kontakter.

- Syns man tillträckligt så börjar de tala om en till slut, säger vd Mats Södergren. Om fem år kanske vi inte får riktigt samma vinst på att ställa ut, men även då kommer det att vara viktigt att träffa kunder. Det är svårt att mäta kostnader och intäkter på en mässa, men hittills har vi aldrig gått back. Det är alltid någon kundkontakt som betalar vår mässmedverkan.

Faurecia Exhaust Systems i Torsås ställer ut för första gången på Elmia Subcontractor i höst.

- Vi vill naturligtvis visa upp oss som ett spännande företag, men också visa att det finns en trygghet i vårt kunnande och vår erfarenhet säger Anders Svensson, som är program manager på Faurecia.
- Elmias bredd ger oss ett kontaktnät utanför det ordinarie och möjligheter att hitta alternativa kunder, säger Anders Svensson. Vi vill visa upp oss så att vi kan komma i projekt redan på produktutvecklingsstadiet. Samtidigt frågar kunder som vi redan har varför vi inte varit med på Elmia tidigare.

Hyss finns i monter B06:63 och Faurecia Exhaust Systems i monter C04:20

Källa: Verkstäderna

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078