23948sdkhjf

Ny stororder till LEAX

Leax i Köping har fått en ny order som leder till återanställningar och mindre investeringar. Ordervärdet är 100 miljoner!
LEAX har haft ett långvarigt affärssamarbete med SKF Sverige AB. Detta samarbete har nu utökats genom ytterliggare affärer berörande produktion utav lagerringar.

Affärsuppgörelsen är på cirka 100 MSEK fördelat på tre år. Avtalet leder till återanställningar och mindre diverse investeringar.

”Det känns väldigt bra att vår fokus på kvalitet, leveranssäkerhet och kost ger resultat i dessa tuffa tider. Vi har nu jobbat tillsammans med SKF under en längre tid och detta är ett kvitto på vår långsiktiga strategi att växa som en globalt konkurrenskraftig kontraktstillverkare”, säger en mycket nöjd Peter Luberts, VD LEAX Baltix.

Källa: Leax

Om företaget:
LEAX Gruppen är en företagsgrupp med ca. 450 anställda. Företaget har verksamhet i Köping, Västerås och Falun i Sverige samt i Riga och Rezekne i Lettland. LEAX Group är en kontraktstillverkare av mekaniska och elektromekaniska komponenter och delsystem till fordons-, kraftgenererings- samt gruv- & anläggningsindustrin. Företaget bedriver också konsultverksamhet inom kvalitets-, miljö- och ledningssystem via dotterbolaget LEAX Quality. Omsättningen för år 2008 var 1060 MSEK.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.126