23948sdkhjf

Volvo Lastvagnar visar integrerat system för tjänster och infotainment

Förarupplevelsen förbättras, navigeringen är enklare och vagnparkshanteringen effektivare.
Volvo Lastvagnar lanserar ett integrerat system för tjänster och infotainment. Det framgår av ett pressmeddelande.

Förändringen ska innebära en förbättrad och säkrare förarupplevelse, enklare navigering och effektivare vagnparkshantering.

Genom att kombinera ljud- och underhållningsanläggningen i hytten med navigeringssystemet och vagnparkshanteringssystemet har Volvo Lastvagnar skapat ett lättanvänt, helintegrerat system som styrs via pekskärm, röststyrning och knappar på ratten.

– Med det nya systemet för tjänster och infotainment kan förarna anpassa sin arbetsplats och få den precis som de vill ha den, säger Anders Edenholm, huvudprojektledare på Volvo Lastvagnar.

De kan till exempel lyssna på sin lokala favoritradiostation oavsett var de befinner sig och använda både privattelefonen och jobbtelefonen med handsfree.

På det hela taget ska detta bidra till en förbättrad och säkrare körupplevelse. Det ökar hemtrevnadskänslan när förarna är borta långa perioder.

Bland funktionerna i det nya systemet finns tillgång till strömningsmedia som Spotify, Deezer och TuneIn samt DAB och DAB+ (Digital Audio Broadcasting).

Det nya integrerade systemet för tjänster och infotainment kan beställas till nya Volvo FH, Volvo FM och Volvo FMX.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.188