23948sdkhjf

Hakfelt Produktion drar iväg

Trenden har vänt för industriföretaget Hakfelt Produktion i Bräcke som har fått en ny storkund. Nu står nyanställningar och en investering på programmet.
Hakfelt Produktion i Bräcke är ett modernt verkstadsföretag som har specialiserat sig på plåtbearbetning i tunn och medelgrov plåt.

Vid årsskiftet såg det mörkt ut för företaget. 10 av 27 anställda blev uppsagda på grund av vikande orderingång.

Ägaren Per Hakfelt berättar att läget ser ljusare ut nu. En ny storkund är så nöjd med Hadfelt Produktion att de överväger att utöka sin beställning rejält.

- Det kommer att bli nyanställningar och en investering i en ny, stor maskin som blir länets största, säger Per Hakfelt.

Källa: SR P4 Jämtland

Om företaget
Hakfelt Produktion startades av Per Hakfelt 1991. En snabb expansion har utvecklat företaget till en modern verkstadsindustri med goda förutsättningar att möta högt ställda kundkrav på kvalitet, leveranssäkerhet och service. Företaget är specialiserat på plåtbearbetning i tunn och medelgrov plåt. Vi har stor flexibilitet och kan erbjuda enstycksproduktion, korta och långa serier samt såväl enkel som komplicerad tillverkning. En spridning av kunderna från norr till söder, från stora till små, har gett oss en stabil bas och stor erfarenhet att hantera olika kundkrav och tillverkningsunderlag.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11