23948sdkhjf

Würth´s expanderar mera

Würth Svenska AB som säljer förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till fordonsverkstäder, industri, bygg och hantverkare fortsätter sin offensiv på marknaden.
Würth Svenska AB fortsätter sin offensiv på marknaden. Bolaget som säljer förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till fordonsverkstäder, industri, bygg och hantverkare, har nu gjort klart med sin 17:e butik i Luleå.

- Butiken i Luleå öppnas under första halvåret 2010 och adressen är Ödlegatan 6. Lokalen är på ca 500 kvadratmeter. Läget är strategiskt rätt och vi kommer att öka närheten och servicen till våra kunder i Norrland. Etableringen är en viktig del i vår byggsatsning och vi kan nu erbjuda ett attraktivt produktsortiment till våra byggkunder, säger Torbjörn Seger, VD för Würth Svenska AB.

- Förutom försäljning kommer butikslokalen även att användas för olika typer av utbildningar och kundevenemang. Vi vill att våra butiker ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder. I Luleå kommer vi att integrera ett nytt utbildningscenter för bland annat Plåt-, Glas- och Plastreparationer, fortsätter Torbjörn Seger.

Trots en tydlig avmattning i konjunkturen, har Würth Svenska AB lyckats behålla en hög expansionstakt:

Ett tiotal säljare har anställts på vår nya Byggdivision under året. Antalet byggsäljare fördubblas närmaste halvåret. Fyra nya butiker har öppnats senaste året; Kalmar, Västerås, Bromma och Örebro. Trollhättan öppnas under våren 2010 och fler nya butikskontrakt förutom Luleå planeras med öppning nästa år.

- Lågkonjunkturen innebär att allt fler kunder vill ha hjälp med att få ner sina totalkostnader för hanteringen av industriförnödenheter. Hanteringen är tidsödande och resurskrävande om kompetens saknas. Vi är duktiga på processer och flöden som optimerar hanteringen och det innebär att kunderna kan öka sin lönsamhet, avslutar VD Torbjörn Seger.

Källa: Würth Svenska AB





Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.438