23948sdkhjf

Hallströms Verkstäder gasar

Hallströms Verkstäder investerar i nya lokaler och maskiner. VD:n tror på att botten är nådd och företaget har redan återanställt personal som tidigare sagts upp.
Hallströms Verkstäder i Nälden har klarat sig igenom lågkonjunkturen rätt bra och har nu återanställt personal som tidigare sagts upp. Företaget har idag 120 anställda – bara fem färre än under rekordåret 2008.

Nu börjar man bygga nya lokaler på 1 100 kvadradmeter. Den stora betongplattan på 550 kvadratmeter som ska stå som fundament för de nya lokalerna blev gjuten igår. Och nu är det bråttom för allt ska under tak inan snön kommer, berättar VD Nils-Åke Hallström.

Till de nya lokalerna har man investerat i robotar som kan utföra monotona jobb.

Nils-Åke Hallström tror att botten är nådd. Företaget får allt fler förfrågningar och framtiden ser ljus ut.

Källa: ÖstersundsPosten

Om företaget
Hallströms verkstäder AB har sedan grundandet 1914 med två anställda vuxit till ett i alla avseenden modernt industriföretag. Idag med ca 140 personer anställda. Produktionen är i huvudsak inriktad på rör och delar för ventilation. Förutom vårt standardsortiment specialtillverkar vi efter kundens önskemål i rostfritt, aluzink, aluminium samt lackerat utförande. Andan i det lilla företaget lever kvar. Liten personalomsättning gör samhörigheten med företaget och kunskapen stor. Här finns personal som verkligen kan sitt jobb. Den genomsnittliga anställningstiden för den personal som är anställd just nu är mer än 16 år. Korta beslutsvägar och entreprenöranda ger goda möjlígheter till specialtillverkning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078