23948sdkhjf

Höganäs inviger nytt utvecklingscenter

Höganäs AB inviger ett nytt Power of Powder Centre för PM-teknologi - hitta nya möjligheter och fördelar i metallpulver!
Höganäs AB inviger ett nytt PoP Centre i mitten av oktober, där PoP står för Power of Powder.

Centret ska hjälpa PM-industrin att hitta nya möjligheter och fördelar i metallpulver och snabbare få ut produkter på marknaden.

Magnus Andersson, ansvarig för den skandinaviska marknaden, berättar för Metal Supply:

- Tillsammans med kunder och slutkunder kan Höganäs AB ta fram prototyper och annan viktig materialinformation i nya projekt. Till exempel finns en ny Dorst flernivåpress på 800 ton, en fyraxlig CNC-svarv från Mazak och en femaxlig CNC-fräs från Haas i PoP Centret.

- Höganäs erbjuder också service och kompetens kring användningen av järnpulver för tillverkning av prototyper för sintrade eller mjukmagnetiska komponenter. Detta ska vara en hjälp för att på kortare tid hitta och få ut nya applikationer på marknaden.

Magnus Andersson önskar alla inbjudna gäster välkomna, men andra som ser möjligheter med PoP Centret och vill veta mer är också hjärtligt välkomna att delta och höra av sig, säger han. Invigningen äger rum den 15 oktober klockan 10.00 i Höganäs.

Läs mer invigningen här.

Källa: Höganäs AB

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078