23948sdkhjf

Hjälp ut ur krisen

Det finns hjälp att hämta för underleverantörer som vill ut ur krisen och det finns ekonomiska medel företagen kan söka för att utveckla verksamheten.
Att sadla om och börja producera någonting nytt eller hitta flera ben att stå på kan vara svårt om man står med det ensam. Konsulter inom industridesign och produktutveckling kan vara en lösning, de kan se på företagets produktion och organisation med nya ögon.

-Via dialog med företagets ledning och en analys av vad företaget har för kompetenser kan man hjälpa företaget att hitta nya vägar säger Hans Grönwall, konsult inom industridesign och produktutveckling .

Hur hittar man då rätt nisch och hur vet man att det inte är bortkastade pengar?

För att hålla kostnaderna så låga som möjligt kan man söka efter finansiell hjälp från staten eller via kommunen. Konsulten hjälper företaget med att finna rätt finansiering , bistå med marknadsundersökningar och försäljningskanaler. Dessutom testas de nya produkterna av i ett tidigt skede både virtuellt och med 3 D modellering för optimering. Industridesign och Produktutveckling arbetar uteslutande med små och medelstora företag och har därför stor förståelse för deras arbetssituation och kultur.

-Den respons vi har fått från företag som har vågat satsa har varit väldigt positiv, avslutar Hans Grönwall.

Källa : Hans Grönwall konsult i Industridesign och Produktutveckling
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078