23948sdkhjf

Stororder till CNC Factory

CNC Factory har tagit en stororder från SAAB Aerostructures i Linköping.
Efter ett nära samarbete under många år med SAAB Aerostrutures i Linköping har CNC Factory än en gång fått förtroendet att modernisera SAAB Aerostructures maskinpark.

Denna gång är det en portalfräs som kan klara detaljer upp till L25m x B7m x H5 max detaljvikt 12ton.

Då maskinen mekanisk sett är något sliten i konstruktionen kommer CNC Factory att kompenserar avvikelserna i en speciell mjukvara i ett Siemens 840DSL system (CNC system) så att man alltid vet detaljens exakta position i förhållande till verktyget.

Ordervärdet är omkring 4 miljoner kronor.

Moderniseringen kommer att ske sommaren 2010.

Denna order sysselsätter 2 personer i ca 6 månader.

Källa: CNC Factory

Om företaget
CNC Factory är ett kunskapbaserat företag inom avancerad automation som funnits sedan 1990, men vår erfarenhet är mycket längre än så. Vi är 13 anställda (5 mjukvarukonstruktörer, 2 hårdvarukonstruktörer, 1 projektledare, 1 skåpsbyggare, 2 servicetekniker, ekonomi och försäljning) och bedriver renoveringar av CNC styrda maskiner. Vi är störst i Sverige med bredast kunskap inom denna gren, de systemen vi jobbar med och som gör oss unika är att vi har kapacitet att klara de 4 främsta märkena inom denna bransch Siemens, Fanuc, Bosch Rexroth och Heidenhain med egen personal. Om maskinen kräver mekanisk renovering hjälper vi även till med det. Vi har ett nära samarbete med Maskinplus (Sajo företag) i Värnamo så tillsammans är vi 25 personer som är till ert förfogande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093