23948sdkhjf

Thermia ökar explosivt

Thermias värmepumpar säljer för full fart i Spanien och företagets försäljning har ökat mer än 100 procent i år.
Nya lagar i Spanien gör värmepumpar till ett mycket attraktivt alternativ för att ersätta gas och olja. I år har försäljningen ökat med mer än 100 procent. Dessutom är Thermia aktuella för en del av en order på 20 000 bergvärmepumpar under de kommande fem åren.

- Spanien har en enorm potential för oss. Värmepumpar, EU-klassificerade som förnybar energikälla, prioriteras för att Spanien ska uppnå klimatmålen. Spanien har ju behov av både värme och svalka. Värmepumparnas möjlighet att ge detta miljövänligt gör att framtiden ser mycket ljus ut, säger Jan Falck, exportchef för Thermia.

Källa: Thermia

Om företaget
Thermia Värme AB utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Vårt arbete med forskning och utveckling utgår från en av Europas modernaste anläggningar. Och genom tradition och innovation strävar vi hela tiden efter att förbättra varje enskild del av värmepumpens teknologi, trots att vi redan i dag tillverkar en av marknadens absolut bästa lösningar. För slutkunden ska det alltid innebära den bästa totalekonomin, största tryggheten och högsta bekvämligheten. Vi är också ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden och vi befinner oss i en stark expansionsfas. Thermia är en del av Danfoss, har en omsättning på drygt 500 MSEK och har 265 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.096