23948sdkhjf

Ny utmanare på skandinavisk metallmarknad

Ett nytt grossistföretag satsar starkt på den skandinaviska marknaden för koppar och mässing.
Metalcenter Danmarks A/S presenterar sig själva som Skandinaviens nya koppar- och mässingsgrossist.

Företaget är etablerat i samarbete mellan aluminiumgrossisten Alumeco A/S och KME Danmark A/S. Metalcenter Danmark har därför ett solitt fundament av know-how och kompentens gällande grossisthandel och rödmetall. Med ett brett och omfattande produktprogram, effektiva logistiklösningar och en hög kompentensnivå stilar företaget efter att bli Skandinaviens ledande leverantör av koppar- och mässingslegeringar.

- Det handlar om synergi, berättar VD Peter Agerled. Vi ser mycket stora möjligheter på denna marknaden. I det nya företaget kan bägge parter dela starka och optimala värden, samt inte minst en perfekt logistik som sätter kunden i centrum, avslutar Peter Agerled.

Metalcenter Danmark har huvudkontor i Odensen och dotterbolag i Sverige och Finland. Företagets mål är att bli Skandinaviens ledande koppar- och mässingsleverantör. Det målet ska vi nå genom att erbjuda kunderna ett brett och omfattande lagerprogram, god service och effektiva logistiklösningar, låter det från Metalcenter Danmark.

Källa: Metalcenter Danmark A/S
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11