23948sdkhjf

Carrab investerar

Carrab Industri i Ålem utanför Kalmar tillverkar stansade plåtar, verktyg och fjädrar. Företaget tvekar inte på sin förmåga att klara av en lågkonjunktur, och nu presenterar de sin senaste investering.
Carrab Industri AB ser framtiden an med tillförsikt. Nu investerar företaget i en avancerad koordinatmätmaskin, Micro-Hite DCC 454 från CE Johansson med möjlighet att mäta detaljer med en precision på tusendelar av en millimeter.
VD Mikael Wandér berättar:
- Det är tuffa tider för många underleverantörer. Vi har dock aldrig tvekat på vår förmåga att klara av en lågkonjunktur. Våra kunder är mycket kvalitetskrävande och förväntar sig att vi som leverantör hänger med i utvecklingen. Med denna investering visar vi alla intressenter att vi även fortsättningsvis är ett företag som prioriterar våra kunders krav på rätt kvalitet och snabb service.

Källa: Carrab

Om företaget
CARRAB Industri AB erbjuder dig tillverkning av stansade plåtdetaljer, utveckling och tillverkning av verktyg, samt tillverkning av fjädrar. Vi har goda kunskaper och erfarenhet sedan över 40 år i att jobba med industrikunder inom de flesta branscher. Med ditt behov som utgångspunkt söker vi finna en optimal lösning och med hög kvalité och god leveransprecision förse dig med pressade plåtdetaljer och fjädrar. Vår organisation bygger på våra medarbetares kompetens. Med ett resurssnålt operativt arbetssätt uppfattas vi av våra kunder som flexibla och serviceinriktade.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.14