23948sdkhjf

Scalae fortsätter klättra

När marknaden i övrigt är turbulent både i Sverige och internationellt, går Scalaes resa spikrakt uppåt. Flera nya kunder och projekt skapar nya försäljningsmöjligheter.
Starkt tillväxtår för produktutvecklarna Scalae AB Scalae AB, med huvudkontor utanför Lund samt lokalkontor i Ängelholm och Köpenhamn, ser tillbaka på ett expansivt och finansiellt gott år.

När marknaden i övrigt är turbulent både i Sverige och internationellt, går Scalaes resa spikrakt uppåt. Med flera nya kunder och projekt, både i Sverige och utomlands inom flera olika segment, är bredden och Scalaes engagemang de konkurrensmedel som skapar nya försäljningsmöjligheter.

Under det senaste räkenskapsåret ökade omsättningen med styvt 35% till 26 miljoner SEK och personalstyrkan är idag 33 engagerade och kvalificerade medarbetare. Vinsten ökade till en fem procentlig nivå, vilket är långt över årets bransch snitt. Härmed är Scalae ett Öresundsbaserat företag som går i rakt motsatt riktning gentemot konjunkturen och således även andra produktutvecklings- och konsultbolag i regionen. Scalae visar tydliga svarta siffror, och har bl a utnämnts till årets företag i Lund 2008 .

Idag har alltfler i såväl Öresundsregionen och södra Sverige som internationellt upptäckt våra färdigheter och kompetenser. Vi utför såväl rena design-, mekanik- och elektronikuppdrag som kompletta uppdrag i egen regi. Dessutom har vi en tillverkning, där vi både kan slutmontera, vidareutveckla och korrigera olika produkter inom projektramen, och en medial insats där vi förbereder inför produktlanseringar. Dvs. vi kan erbjuda hela kedjan från idé till färdig produkt till kundernas kund, säger Peter Arndt, marknadschef på Scalae AB.

Om företaget
Scalae AB grundades 2005 av ägarna Peter Arndt och Anders Cederberg, som båda har lång och gedigen erfarenhet från teknikbranschen. Deras erfarenheter och viljan att utveckla branschen ledde till att Scalae AB bildades med ledorden ”Reach High Goals”, vilket är passande då scalae betyder stege på Latin. Inom detta motto har flertalet utvecklingsprocesser renodlats och varumärkesregistrerats, bl a Marknadsinriktad Teknikutveckling (MT) och Integrerad IndustriDesign (IID) m.fl. Scalae AB är certifierade enligt ISO 13485 samt ISO9001. Idag har Scalae AB 33 medarbetare med kontor i Dalby utanför Lund, Ängelholm och Köpenhamn.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.127