23948sdkhjf

Ny vice VD och försäljningsdirektör på Volvo

Volvo Personbilar Sverige AB har utsett en ny vice VD och försäljningsdirektör .
Anders Gustafsson har utsetts till ny vice VD och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar Sverige AB (VPS). Anders är idag VD för Hertz First Rental Car AB i Sverige och operativt ansvarig för Hertz i Norden.

- Anders har fem framgångsrika år bakom sig som ansvarig för Nordens största hyrbilsföretag. Han har en gedigen erfarenhet från ett kundfokuserat företag och blir en kraftig förstärkning för Volvo på den viktiga hemmamarknaden, säger Thomas Andersson, VD för VPS.

- Det var inget lätt beslut att lämna VD-posten för Hertz efter så många år, men att bli ansvarig för Volvos försäljning i Sverige skall bli så oerhört roligt. Jag hoppas bli en viktig länk i dialogen med Volvohandeln. Dessutom kommer jag att finnas kvar inom Hertz eftersom jag tar över uppdraget som styrelseordförande för Hertz efter Thomas Andersson, säger Anders Gustafsson.

Anders Gustafsson tillträder tjänsten som försäljningsdirektör för Volvo i Sverige den 1 oktober. Vid årsskiftet tar han också över ansvaret som försäljningsdirektör för Norden.

Källa: Volvo Personbilar Sverige AB

Läs mer om Volvo Personbilar här.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125