23948sdkhjf

Gnosjö Automatsvarvning presenterar ny lösning

Branschen har länge haft problem med leveranser av krokigt material. Gnosjö Automatsvarvning har gjort en investering som kan visa om ert material är tillräckligt rakt.
Branschen har länge haft problem med leveranser av krokigt material. Vid reklamation har det varit omöjligt att bevisa att det har varit för krokigt.

VD för Gnosjö Automatsvarvning AB, Solweig Fransson, berättar för Metal Supply:

- I samband med att vi nyligen börjat svarva axlar på upp mot 3 m behövde vi utrustning för att mäta längder. Den köpte vi från Leiny AB. Vi kompletterade denna med mätklockor för att även kunna mäta rakhet. Vi har redan haft stor nytta av detta för att kunna bevisa att vi inte fått tillräckligt rakt material. Vi kan nu även hjälpa våra kolleger med denna mätning.

Källa: Gnosjö Automatsvarvning

Om företaget
Gnosjö Automatsvarvning AB övertogs 1974 av familjen Fransson, men redan 1947 tillverkades den första svarvade produkten. I moderna produktionslokaler arbetar idag ett 30-tal anställda, var och en med sitt eget ansvarsområde. Detta är en trygghet för dig som kund – och en styrka för oss.Företagets kunder finns inom fordons- och verkstadsindustri, industrireglage och fästelement. Export sker till England, Tyskland, Danmark, Holland och USA och uppgår till 10 % av omsättningen. Omsättning uppgick 2008 till 57,4 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078