23948sdkhjf

KUKA Nordic skriver nya avtal

KUKA Nordic AB fortsätter sin fokuserade satsning på den svenska automationsmarknaden med att starta samarbete med ytterligare 3 högkompetenta systempartner i Sverige.
KUKA Nordic AB har utökat sitt nätverk av systempartners med följande företag:

Swefix Mekanik & Automation
Swefix är en komplett leverantör med både mekanisk verkstad och automationsteknik inom samma tak.

Elator AB
Är en konsult och funktionsleverantör som utvecklar avancerade systemlösningar för industrin. Deras vision är att vara ledande inom sina branscher och kundens självklara val. Med rätt teknisk kompetens och affärsfokus levererar de tjänster, som ökar deras kunders konkurrenskraft.

PV Systems AB
Är ett automationsföretag som erbjuder utveckling och tillverkning av kundanpassade produktionssystem, fixturer och verktyg. PV Systems åtaganden mot kund sträcker sig ofta från ide till driftsatt system. Kunderna kommer främst från den tillverkande industrin i Norden och företaget har sin verksamhet i Tidaholm.

Källa: KUKA

Om företaget
KUKA förser marknaden med flexibla, robotbaserade system för automation inom bil-, flyg- solenergi- och tillverkningsindustrin och har sin kärnkompetens inom utveckling, tillverkning och försäljning av industrirobotar, styrsystem, mjukvara och linjära enheter. KUKA NORDIC AB i Göteborg är ett svenskt dotterbolag till KUKA Systems GmbH och KUKA Roboter GmbH som bägge ligger i Augsburg, Tyskland. Tillsammans har bolagen mer än 6 000 anställda världen över. 2008 uppgick KUKA Systems omsättning till 837 miljoner euro, KUKA Roboters omsättning var 474 miljoner euro.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079