23948sdkhjf

B&B TOOLS bildar nytt verksamhetsområde

B&B TOOLS bildar ett nytt verksamhetsområde benämnt B&B Tools Solutions.
B&B TOOLS samordnar Produktbolagen inom verksamhetsområdet B&B TOOLS Products med koncernens funktioner för IT, Supply Chain och centralt inköp i ett nytt verksamhetsområde benämnt B&B TOOLS Solutions ("Solutions").

Bildandet av Solutions gör det möjligt för B&B TOOLS att ta ett samlat grepp kring koncernens erbjudande av produkter och tjänster såväl som stegvis realisering av erforderliga lösningar relaterat till koncernens logistikvision och IT-strategi. Sammantaget kommer detta att innebära förbättrade förutsättningar för samordning och
effektivisering såväl som stärkt utvecklings- och inköpskraft.

Det nya verksamhetsområdet kommer att redovisas separat från och med delårsrapporten avseende innevarande verksamhetsårs första kvartal (1 april - 30 juni 2009) som publiceras den 19 augusti 2009. I Bilaga 1 har jämförelsesiffrorna per kvartal för B&B TOOLS-koncernen omräknats från och med 1 april 2008 till och med 31 mars 2009 med hänsyn tagen till nämnda förändringar.

Källa: B&B TOOLS AB

Om företaget
B&B TOOLS förser industri- och byggsektorn i norra Europa med industriförnödenheter och industrikomponenter samt därtill relaterade tjänster. Koncernen omsätter på årsbasis cirka 9,3 miljarder SEK och har cirka 2 900 anställda.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078