23948sdkhjf

Svenskt automationsföretag med succé

Trots en generell nedgång på robotmarknaden har svenska SVIA fortsatt god tillväxt och tar nya marknadsandelar. Nu har företaget också tilldelats ett pris av ABB Robotics.
Vid ABB Robotics partnerdagar 2009 tilldelades SVIA /Animex priset "ABB Robotics 2009 Partner Awards" - ett pris som tilldelas partner som visat enastående förmåga och prestanda när det gäller robotautomation i nära samarbete och partnerskap med ABB.

Som enda svenska ABB partner fick SVIA/Animex priset tillsammans med 3 andra globala partners. Priset är ett kvitto på det mycket goda samarbete SVIA/Animex har med ABB och de goda resultat med stark tillväxt som utmärkt SVIA/Animex de senaste åren.

Robotmarknaden har minskat betydligt (ca 50 %) även om svenska ABB har klarat sig riktigt bra i denna järmförelsen. Valutaläget gör det extremt tufft för de stora japanska leverantörerna. Trots konjunkturläget har SVIA fortsatt god tillväxt och tar marknadsandelar genom sitt nytänkande och standardiserade lösningar som ger en flexibilitet som är extra viktigt i dessa tider med mindre volymer.

Källa: SVIA

Om företaget
SVIA utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta automationslösningar där standardutrustningar med egenutvecklat visionsystem är grunden till en rationell och flexibel komponenthantering. SVIA har tack vare mycket hög teknisk kunskap inom visionsystem och robotteknik blivit världsledande på att plocka osorterade ämnen med hjälp av robot. Vi erbjuder våra kunder kompetens och kunnande om hur man både utifrån tekniskt och lönsamhetsmässigt perspektiv effektiviserar materialhantering. Vi genomför och ansvarar för kompletta projekteringar och levererar nyckelfärdiga installationer. Våra kunder finns framförallt inom verkstadsindustrin, men våra produkter svarar mot automatiseringsbehov även i många andra brancher. SVIA är certifierad partner till ABB Robotics.Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.157