23948sdkhjf

Åkerströms Björbo AB skriver under nytt partneravtal

Åkerströms Björbo AB och nederländska ART4 Technical Systems BV, leverantör av hydrauliska och elektroniskt/tekniska system, lanserar ett partnerskapsavtal.
Åkerströms Björbo AB och nederländska ART4 Technical Systems BV, leverantör av hydrauliska och elektroniskt/tekniska system lanserar ett partnerskapsavtal.

Den 23 juni 2009 undertecknade René van der Grint, VD/ägare ART4 Technical Systems BV och Lars-Olov Liss, VD på Åkerströms Björbo AB detta avtal om partnerskap, som omfattar ett återförsäljaravtal för ART4 av Åkerströms Björbo ABs kompletta produktlinje.

– Vår strategi är att expandera internationellt genom partnerskap och ART4 Technical Systems BV är en perfekt partner då de har kunskap och kontakter och samma öga för kvalitet, säger Lars-Olov Liss, VD på Åkerströms Björbo AB.

ART4 Technical Systems BV grundades år 2000 av VD/ägaren René van der Grint och har sedan dess vuxit från en tillverkare och leverantör av enklare lösningar till en komplett leverantör av nyckelfärdiga hydrauliska och elektroniska/tekniska system. ART4 levererar kompletta installationer över hela världen.

– Genom detta avtal kan ART4 leverera en komplett produktlinje av hög kvalitet och vi kan använda dessa produkter i våra tekniska system, från kranar till kompletta anläggningar. Vi är också mycket glada över att vi kan erbjuda Sesam för radiostyrd dörröppning, vilket är en helt ny marknad för oss, säger René van der Grint, VD/ägare ART4 Technical Systems BV.



Bilden: Remke Smedes, Ingenjör och René van der Grint, VD/ägare RT4 Technical Systems tillsammans med Andreas Hedström, försäljningschef och Lars-Olov Liss, VD, Åkerströms Björbo

Källa: Åkerströms Björbo AB

Om företaget
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag som utvecklar, producerar, marknadsför och servar produkter för industriell radiostyrning av kranar, mobila arbetsfordon, portar och lok. Företaget är marknadsledande i Norden och dess lösningar för radiostyrning täcker allt från enkla styrningar till avancerade styrsystem för komplexa applikationer.
Åkerströms Björbo AB grundades 1918 och har mer än 50 års erfarenhet inom utveckling av industriella produkter för trådlös kommunikation. Företaget har drygt 50 anställda med en omsättning på ca 80 miljoner SEK och har ett stort internationellt nätverk av partners för lokal service och support.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078