23948sdkhjf

Autoliv belönas med två utmärkelser av Ford

Autoliv Inc. har belönats med två World Excellence Gold Awards för 2008 av Ford. Detta är den viktigaste utmärkelsen som Ford ger till sina leverantörer och den tilldelas leverantörer som nått bäst resultat inom kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadskontroll och därigenom skapat nöjda bilköpare åt Ford.
Autoliv Inc. tillkännagav idag att de belönats med två World Excellence Gold Awards för 2008 av Ford. Detta är den viktigaste utmärkelsen som Ford ger till sina leverantörer.

Ford World Excellence Awards tilldelas leverantörer som nått bäst resultat inom kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadskontroll och därigenom skapat nöjda bilköpare åt Ford.

Ford hedrade sina främsta leverantörer på måndag kväll under den elfte upplagan av World Excellence Awards ceremonin.

Totalt blev 36 leverantörer, representerade i åtta länder, belönade i tre kategorier; Guld, Silver och Hedersomnämnande. I guldkategorin var Autoliv den enda leverantören som fick motta mer än ett pris.

De två Autolivenheter som belönades med Ford World Excellence Awards var Autoliv BKI S.A i Spanien och Autoliv B.V. Werk Süd i Tyskland.

"Vi är väldigt stolta över att ha fått två guld World Excellence Award av Ford" säger Stefan Krönung, som är Autolivkoncernens försäljningsdirektör för Ford. "Det visar vilket hårt arbete vi lagt ned och vilket engagemang som vårt Ford-team och Autolivs 34,000 anställda över hela världen känner".

Källa: Autoliv

Om företaget
Autoliv, Inc. är världens ledande bilsäkerhetsföretag. Företaget utvecklar och tillverkar bilsäkerhetssystem till alla större biltillverkare i världen. Tillsammans med sina joint ventures har Autoliv cirka 80 anläggningar med cirka 34.000 medarbetare i 31 länder. Dessutom har Autoliv 13 tekniska centra i elva länder runt om i världen med 21 krockbanor, vilket är mer än något annat bilsäkerhetsföretag. Autolivs försäljning under 2008 uppgick till 6,5 miljarder dollar. Bolagets aktier är noterade på New York Stock Exchange (NYSE:ALV) och dess svenska depåbevis på NASDAQ OMX Stockholm (ALIV SDB).


Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.114