23948sdkhjf

Förändringar i dotterbolaget VKG Energivärme AB

VKG Energivärme AB har utsett ny tf VD.
VKG Energivärme AB erbjuder installation och service av energieffektiv värmeförsörjning för villaägare. Som ett led i pågående anpassning och effektivisering av verksamheten har Martin Alvefjord utsetts till tf VD.

Martin är 32 år och är sedan tidigare anställd med ansvar för verksamhetsutveckling inom VKG-koncernen. Martin ersätter f r o m 090624 nuvarande VD, Ronney Krantz som lämnar företaget.

- Verksamheten inom privatmarknaden är inte lönsam och det är nödvändigt att anpassa såväl bemanning som arbetssätt. Vi ser bl a över fasta kostnader och intern kapacitet för att utföra installationer. Åtgärderna ska leda till bättre följsamhet relativt efterfrågan och ökad produktivitet, säger Mikael Jansson, Koncernchef för VKG.

Källa: VKG

Om företaget
VKG Energy Services AB (publ) erbjuder systemlösningar och tjänster inom energi- och klimatteknik för kommersiella och offentliga fastigheter, industrier, flerbostadshus samt småhus. VKG:s aktie är noterad på NASDAQ OMX:s alternativa marknadsplats First North. Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078