23948sdkhjf

Uppåt igen för Plåtteknik

Plåtteknik i Kumla AB ser nu att orderstocken ökar, nya kunder kommer till och företaget måste öka på arbetstiden igen. Det går äntligen uppåt efter en seg period med nedskärningar.
Plåtteknik i Kumla AB som är underleverantör av plåtdetaljer till Svensk industri.

Företaget har som så många andra varit igenom en seg period med nedskärningar. De 20 anställda blev till 17, två skift blev till endast dagtid och arbetstiden sänktes med 20 procent.

Men nu ser Plåtteknik i Kumla AB att utvecklingen börjar vända.

VD Lars Andersson berättar för Metal Supply:

- Vi ser att orderstocken ökar igen så vi måste börja arbeta heltid för att inte få släp till våra kunder. Plåtteknik har även bearbetat ett femtontal nya kunder nischat på plåtskåp, där har vi redan fått ett antal nya beställningar.
Vi tror att under september-oktober måste vi få igång tvåskift igen.

Källa: Plåtteknik

Om företaget
Plåtteknik i Kumla AB startades i augusti 2000. PTAB är ett företag som satsat på specialkompetens inom prototyp och småstyckstillverkning. Vår personal har kunskap och lång erfarenhet inom teknikområdet. Vi är c:a 20 personer på företaget och arbetar i tvåskift. Maskinparken är uppbyggd med tanke på flexibilitet och enkel hantering. Förståelsen för kundens underlag och betydelsen av en tät kontakt är vår lösning för att nå bästa tekniska och ekonomiska lösning. Vi ser ett långsiktigt samarbete och partnerskap som en självklarhet. Vi skall vara en naturlig del av våra kunders prototyp och utvecklingsarbete. PTAB finns idag i hyrda lokaler på Via industriområde i KUMLA.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078