23948sdkhjf

Pullmax har succé i Ryssland

Pullmax säljer sin tredje stansmaskin till Ryssland på kort tid. Företagets Moskva-baserade agent har haft stor succé.
Pride TWL , Pullmax Moskva baserade agent i Ryssland köper sin tredje maskin på kort tid. Vår representant är förtegen om vem slutkunden är, men säger ”maskinen fanns med på mässan i Moskva 25-29 maj, därefter levererades den till ett väletablerat ryskt företag”. Pride TWL är en heltäckande leverantör av utrustning för bearbetning av metall och grundades 1998.

Samma krav i Ryssland - nya Pullmatic 720 är ”lean”
Ryska tillverkare av stansade produkter har stora krav på funktionaliteten på utrustningen. Pullmax maskiner har en stor fördel genom sin enkla uppbyggnad utan att göra avkall på prestanda.

Den väl genomarbetade konstruktionen har tagit tid att utveckla och som Pullmax utvecklingschef Rickard Löfgren säger ”att krångla till det kan vem som helst, men att förenkla utan att göra avkall på funktionalitet det kräver mycket mer. Samtidigt ger det en robust maskin, som är enklare att underhålla och får en betydligt större driftsäkerhet, då felkällorna är färre.

Med Pullmatic 720 har vi kommit väldigt lång i ”Lean production” tänkande och våra kunder uppskattar det verkligen!”

Att maskinerna från Pullmax är uppbyggda enligt ett modultänkande är andra fördelar som uppskattas av kunderna. Det ger en stor flexibilitet med möjlighet att senare bygga på delar, som t.ex. olika hanteringsutrustningar, höglager, externt verktygsmagasin och olika plockningsmöjligheter för detaljerna, för att kunna möta de olika behov som kan uppstå och som är svåra att överblicka vid första investeringstillfället, avslutar Rickard Löfgren.

Källa: Pullmax
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.126