23948sdkhjf

Handelsstålsgruppen provar nya grepp

Handelsstålsgruppen satsar på att utöka marknaden och nyanställer i Jönköping.
Handelsstålsgruppen , som kunde fira 5 års jubileum i maj i år, har som uppgift är att förvärva och utveckla företag inom stålbranschen.

- Vi kämpar på och provar nya grepp för att utöka marknaden, berättar VD & CEO Anders Melin för Metal Supply.

Handelsstålsgruppen har huvudkontor i Norrköping och försäljningskontor, lager och produktion i Borlänge, Örebro och Stockholm. Nu ökar man insatsen för nå ut till marknaden i Småland.

Ny anställd i Jönköping/Småland
Robert Holm är Handelsstålsgruppens nya kontakt i regionen runt Jönköping/Småland. Robert har lång och gedigen erfarenhet av stål branschen och kommer att tillföra mycket för Handelsstålsgruppens framtida expansion i regionen runt Jönköping/Småland.

– Han besitter kunskap om så väl stång och rör, som balk och plåt när vi pratar om material, säger, Anders Melin. Till detta kan vi notera de breda kunskaperna inom produktion som Robert även behärskar. Vi ser fram emot en spännande tid tillsammans med Robert och hälsar honom välkommen till Handelsstålsgruppen, tillägger Anders Melin.

Robert är i fullgång med att bearbeta såväl nya som gamla kontakter på marknaden.

– Det skall bli spännande och det känns inspirerande att vara Handelsstålsgruppens nya ”stålman” i regionen säger en ständigt glad och positiv Robert Holm. Bearbetning av material och leveranser enligt kundens unika önskemål har en stor potential hos många kunder, såväl i min region som i övriga Sverige, så med det upplägget kommer vi jobba hårt, tillägger Robert Holm.

Källa: Handelsstålsgruppen


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11