23948sdkhjf

Stororder till Parsgruppen

ACAB som ingår i Parsgruppen AB har tecknat ett avtal med Dynapac Compaction AB i Karlskrona. Kontraktet är värt cirka 15 miljoner kronor.
ACAB som ingår i Parsgruppen AB har tecknat avtal med Dynapac Compaction AB i Karlskrona om att tillverka ramar till vibrationsvältar. Kontraktet är värderat till cirka 15 miljoner kronor och leverans ska ske med början i oktober- november 2009.

- Vi är väldigt glada att Dynapac har valt Pars Gruppen för denna tillverkning, säger Hans Kell, Marknadschef, Pars Gruppen AB.


Källa: Parsgruppen AB


Om ACAB
ACAB är en komplett leverantör av tunga och medeltunga komplexa mekanikkomponenter. Tyngdpunkten ligger på bearbetning i moderna fleroperationsmaskiner och avancerad svetsning och kontroll.

Om Parsgruppen AB
Parsgruppen är en av Sveriges ledande leverantör inom tillverkning av produkter för entreprenadmaskiner. Du som kund behöver bara ha kontakt med ett av våra företag för att få tillgång till hela Parsgruppens bredd av produkter och kompetens. Vi hanterar långa och korta produktionsserier med maximal kostnadseffektivitet, rätt kvalitet och hög leveranssäkerhet.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093