23948sdkhjf

Eco Kraft planerar drive-in vindkraftpark i Eskilstuna

Eco Kraft planerar en drive-in vindkraftpark brevid E20 i Eskilstuna. Parken skall bestå av både vertikalaxlade och horisontalaxlade vindkraftverk för att kunderna ska kunna se och höra skillnaderna mellan vindkraftverken.
Eco Kraft planerar en drive-in vindkraftpark brevid E20 i Eskilstuna. Parken skall bestå av både vertikalaxlade (VAWT) och horisontalaxlade (HAWT) vindkraftverk för att kunderna ska kunna se och höra skillnaderna mellan vindkraftverken.

Kunder ska kunna åka in när som helst och titta på verken och se aktuell elproduktion samt statistik på vad verken har producerat senaste veckan, månaden och sen de sattes i drift. Allt för att kunderna ska kunna bilda sig en uppfattning av vad ett eget litet vindkraftverk kan ge.

Verken som monteras är EcoVertical i olika storlekar från 1800W upp till ca. 15kW.
EcoVertical kommer finnas i modeller upp till 30kW i framtiden.



Källa: Eco Kraft AB

Om företaget
Eco Kraft AB grundades 2003 av Oscar Gustavsson. Sedan 2008 är Eco Kraft ett eget aktiebolag med verksamhet inom småskalig vindkraft, solkraft och vattenkraft. Eco Kraft har egen utveckling och produktion på många egna produkter. EcoKraft erbjuder allt från lösa komponenter till kompletta verk med installation.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079