23948sdkhjf

Steelco fick affärer genom Metal Supply

Steelco Group är ett modernt stålhandelsföretag med avdelningar i Västra Frölunda, Sibbhult och Nyköping. Steelco har fått nya kunder genom Metal Supplys nyhetsbrev.
Steelco Group är ett modernt stålhandelsföretag med kontor i Västra Frölunda, Sibbhult och Nyköping.

Genom Metal Supply fick Steelco tre nya kunder under bara den första månaden.

Steelco Group grundades i oktober 2008 och har sedan starten varit inriktat på att tillföra nya alternativ till fordonsindustrin och dess underleverantörer vad gäller plåt och bearbetade produkter. Till dessa utvalda kunder har Steelcos leveranser haft ett mycket gott tekniskt utfall beträffande pressning, laserskärning och bockning.

VD Peter Svärdegård berättar för Metal Supply att de på Steelco Group anmälde sig till nyhetsbrevet i slutet av mars.

Redan under den första månaden fick företaget tre nya kunder genom nyhetsbrevet och portalen.

- Eftersom vi nu söker nya kunder i andra segment än fordonsindustrin har vi haft stor nytta av nyhetsbrevet. Där igenom har vi fått kontakt med och levererat till kunder inom bland annat ventilation-, entreprenadmaskin- samt containertillverkare, säger Peter Svärdegård. - Vi avser att fortsätta växa tillsammans med våra partners, avslutar han.

Om företaget
Steelco Group AB är ett modernt stålhandelsföretag med lång och gedigen erfarenhet från stålbranschen. Vi säljer plåt och coils från världsledande europeiska och asiatiska stålproducenter som vi lagrar och bearbetar hos några av skandinaviens främsta Steel Service Center. Genom dessa samarbeten kan vi erbjuda ett mycket brett spektrum av plåt och prefabricerade produkter i tunn- såväl som grovplåt. Det ger oss också möjlighet att hålla oss ajour med utvecklingen på stålmarknaden och att kunna ge våra kunder råd och konkurrenskraftiga erbjudanden. Vi är en liten och trimmad organsation det betyder små omkostnader per sålt ton vilket ska komma våra kunder till gagn.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125