23948sdkhjf

Nya miljonaffärer till Internordic Bearings

Bara under april månad tog det Nässjöbaserade Internordic Bearings order värda 2,5 miljoner. Affärerna ger hopp om en vändande konjunktur.
Ljusa toner från Internordic Bearings: Nu står våren för dörren och vi har en ljusare tid framför oss. Vi väntar på sommaren och förhoppningsvis en vändande konjunktur.

Under april månad såg företaget inte bara de första vårtecknen utan även en hel del nya affärer. Närmare bestämt nya affärer för 2,5 miljoner kr.
- Om det är ett tecken på en vändande konjunktur ska man kanske inte uttala sig om, men nog är det ett positivt tecken som vi ser, låter det från Nässjöföretaget.

- Vi har våra duktiga säljare som jobbar i ur och skur med att hitta nya kunder och samtidigt lojalt serva våra redan befintliga kunder.

Källa: Elmia Subcontractor

Om företaget
Internordic Bearings AB erbjuder ett komplett standardsortiment inom rullnings-, led- och glidlager, tätningar och fästelement. Dessutom kundanpassar vi produktlösningar för särskilda behov. Försäljningen sker främst till OEM-kunder och eftermarknad i Skandinavien. Vårt huvudkontor och lager ligger i Nässjö och vi har säljkontor i Stockholm. I Finland finns vi med kontor och lager i Åbo. Vi är totalt 45 anställda och omsätter ca 130 MSEK.

Vi har en omfattande lokal lagerhållning vilket gör att vi kan erbjuda snabba och säkra leveranser.Genom vårt kvalitets- och logistikcenter i Kina har vi bred erfarenhet av produktion och transporter från Asien. Vår lokala närvaro i Kina gör att vi snabbt kan kommunicera och anpassa oss efter våra kunders behov.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109