23948sdkhjf

Ett nytt äss i leken

Göteborgs Handelsstål har haft tillväxt varje år sedan 1985 och är nu snart den största lagerhållande stålgrossisten i Göteborg – och nu drar de upp ett nytt äss.
Nytt äss
I maj i år kunde Göteborgs Handelsstål meddela att man blivit SBS godkänd leverantör på konstruktionsstål. Därmed är bolaget en av endast fyra certifierade stålgrossister inom både armeringsprodukter och konstruktionsstål.

Med 26 000 kvm lageryta i Hisings Backa och 15 anställda är bolaget på väg att bli den största lagerhållande stålgrossisten i Göteborg.

Genom sin lokalisering förser Göteborgs Handelsstål både Storgöteborg och övriga Sverige med dagliga leveranser.

Trots tillväxt och succé så uttalar Dick Jönefors: - Ingen kund är för liten för oss. Även den lilla kunden ska mötas av samma öppenhet och service som vi erbjuder våra större kunder. Vår servicegrad är omtalad, avslutar han stolt.

Uvecklingen fortsätter
Göteborgs Handelsstål fortsätter att utveckla och förnya sig.
I februari i år fick man en ny hemsida. Och i juni följer man upp med en ny logo.

Om företaget
1985 startade Stig Karlsson Göteborgs Handelsstål med egen anläggning i Göteborg. Detta på en marknad som då dominerades av några få stora aktörer med ytterst litet intresse av handel och service till den lilla kunden. 2006 övertogs bolaget av Dick Jönefors och Lennart Lundin, båda med lång erfarenhet i branschen.

Göteborgs Handelsstål bedriver handel med alla slag av stål, från certifierade stålverk runtom Europa. Även viss handel med 2:a sortering och överskottsmaterial bedrivs också. Sedan starten 1985 innebär vår policy att ingen kund är för liten hos oss. Även den lilla kunden ska mötas av den öppenhet och service som vi erbjuder våra större kunder. En service grundad på den styrka och kompetens som många år i branschen gett oss. En service som idag upplevs av många som "bäst i branschen". Hög effektivitet, kvalitet och kompetens är honnörsord för oss. Miljö och säkerhet likaså.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08