23948sdkhjf

Missa inte Affärsracet!

Näringslivsmässan Affärsracet i Gislaved är igång både idag och i morgon fredag. Här finns ett unikt affärsnav och en företagsamhet som står sig väl både i Sverige och internationellt. Kom och upplev det själv - Metal Supply kommer också att finnas på plats.
Näringslivet i Gislaveds kommun har tidigare visat snabb omställningsförmåga i svåra situationer. Vad händer i dagens ekonomiska krisläge?

Näringslivet i Gislaveds kommun laddar för långsiktig och hållbar tillväxt. Här finns ett unikt affärsnav och en företagsamhet som står sig väl både i Sverige och internationellt. En lång tradition av att driva eget, där utveckling och företagande är en självklarhet och där ordet kris omsätts till möjligheter.

Vägen framåt
Affärsracet står på startsträckan för vägen framåt, en mötesplats där över 150 av regionens företag inbjuder till att förvalta och knyta viktiga kontakter. Mässan har premiär i lågkonjunktur - men här bromsar man inte vare sig i uppförsbacke eller i nålkurvan. Affärsracet är mötesplatsen där affärer står i fokus. Anderstorp Raceway erbjuder en energiladdad miljö både för den äventyrslystne utställaren som besökaren. Ett tillfälle att inhämta inspiration, idéer och att både göra affärer och köra på banan.

Sveriges mest företagstäta område
Affärsracet är en näringslivsmässa som representerar företag i Gislaveds kommun, Sveriges mest företagstäta område. Affärsracet har öppet torsdag och fredag 14-15 maj. Ett tillfälle att komma samman med flera leverantörer samtidigt.

Högklassigt program
Vid sidan om utställningen pågår fullt av aktiviteter - som gynnar affärerna. Passa på att göra ett studiebesök hos ett eller flera företag som har öppet hus under utställningen.

Fabriksbesök - transport till och från mässan.

Seminarier - Paneldebatt om faktorer som får fart på affärerna. Moderator Pär Isaksson, författare och journalist på tidningen Affärsvärlden.

Kör racing – prova på den legendariska motorbanan Scandinavian Raceway.

Läs mer om mässan här!

Registrera dig här!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08