23948sdkhjf

Möjlighet till danska affärer

I morgon, den 14 maj, håller Exportrådet i samarbete med Danish Marine & Offshore Group ett underleverantörsseminarium i Köpenhamn. Här får svenska underleverantörer möjlighet att träffa danska företag verksamma inom offshoreindustrin.
Dagens valutakursskillnad gör det ytterst förmånligt för danska aktörer att köpa från svenska underleverantörer. Dessutom har svenska underleverantörer lång och djup erfarenhet inom bl. a. svensk bilindustri. En industri som per tradition är känd för att ställa extremt höga krav på kvalitet och flexibilitet. Vad man inte tänker på är även att svenska underleverantörer sedan många år är stora och framgångsrika leverantörer till norsk offshoreindustri.

Har ni inte rätt fokus i förhållande till offshoreindustrin och ändå funderar på nya marknader så tveka inte över att kontakta Exportrådet.

Här berättar man gärna mer om möjligheter att undersöka potentialen för just era produkter och tjänster på den danska marknaden, inom ramen för Exportrådets konsultverksamhet.

Anmäl er eller läs mer här.

Datum: 2009-05-14
Tid: 08:30 - 16:00
Plats: Hotel Adina, Amerika plads 7, Köpenhamn Ø

Källa: Svenska Exportrådet
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.065