23948sdkhjf

Specialverktyg investerar

Verkstadsföretaget Specialverktyg i Norrköping investerar i framtiden.
Specialverktyg i Norrköping som både utvecklar, konstruerar och tillverkar skärande specialverktyg har gjort en ny investering.

Investeringen består av en Mazak Intregrex 200-IV – en simultan femaxlig flerfunktionsmaskin. Maskinen är numeriskt styrd med Y- och B-axel och den är utrustad med styrsystemet Mazatrol Matrix. Den har ett verktygsmagasin för 40 verktyg Capto C6 och Multitool-funktion.

VD Istvan Kasa berättar att företaget redan har en Mazak Integrex 300 samt 400, och utökar nu med en 200-IV för att möta kundernas krav. Den nya maskinen blir effektiv vid bearbetsning av mindre produkter.

Källa: Verkstäderna

Om företaget
Specialverktyg AB grundades 1992 av sex delägare med bred kompetens inom verkstadsyrket. Sedan april 2004 äger och driver Istvan Kasa hela företaget på egen hand. De tidigare delägarna arbetar kvar tillsammans med övrig personal. Vi är idag totalt 34 anställda och företaget omsätter ca 40 mkr/år. Vi förfogar över högkvalitativ produktionsutrustning. Från och med våren 2006 inryms företaget i egna nyrenoverade lokaler där man samlat allt under ett tak.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094